Advertisement

Aydın Örs Ergin Ataman Oktay Mahmuti - 2008 09 Eurocup Coach Of The Year Oktay Mahmuti Benetton Basket Tamoil Latest Welcome To 7days Eurocup / En tr jp ru de.

Aydın Örs Ergin Ataman Oktay Mahmuti - 2008 09 Eurocup Coach Of The Year Oktay Mahmuti Benetton Basket Tamoil Latest Welcome To 7days Eurocup / En tr jp ru de.. Aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, ufuk sarıca. Takımımızın başında son dönemde başarısız sonuçlar da alsa, oktay mahmuti de bu kulüp için elinden geleni yapmıştır. Aydın örs, (a) millî basketbol takımı ile 32. Anadolu efes'ten giderken yerini oktay mahmuti'ye bırakan ataman, 2012'de bu kez mahmuti'nin yerine geldi. Ufuk'ları, harun'ları, hidayet'leri, mirsad'ları, ersan'ları, ömer'leri, kerem'leri ve bu ekolü onlar yarattı.

Ergin ataman gibi tipler seviyeyi baya dibe çekmeye başladılar. 3 büyükler sağlam hocaları kaptı. Efes istediği kadar yatırım yapsın başarılı olamayacak. Başarılarına bakarsak ergin ataman açık ara öndedir. (takımın diğer yardımcı antrenörü ise oktay mahmuti idi.) i̇talya'da efsane oldu.

Ergin Ataman In Kupa Koleksiyonu Ntvspor Net
Ergin Ataman In Kupa Koleksiyonu Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Burada yugoslav basketbolunun o dönemki durumundan etkilenmiş ve božidar maljković'i örnek almıştır.2 sonrasında da ekim 1991'de türkiye'ye gelmiş ve aydın örs'ün yanında ergin ataman'la birlikte 90'larda efes pilsen ekolünün temellerini atmıştır. Hemen bir yıl sonra aydın örs'ün yardımcısı olarak atandı ve art arda beş yıl bu görevi üstlendi. Bu ekolün içinden iki antrenör daha çıktı ergin ataman ve oktay mahmuti kariyerleri ve halen başarıları ortada ama bu iki antrenör de tercüman olarak kariyerlerine başlamış ve ülkenin en iyi hocalarına dönüşmüşken o sırada saha içinde avrupa'ya diz çöktüeen sporculara ne oldu? Efes istediği kadar yatırım yapsın başarılı olamayacak. Aydın örs ve ergin ataman'ın teknik ekibinde yer alan mahmuti, bu isimlerin ardından takımın başına geçti. Ufuk sarıca, oktay mahmuti, ergin ataman, aydın örs'lü efes bench'i. Aynı zamanda bir antrenör fabrikası. Takımımızın başında son dönemde başarısız sonuçlar da alsa, oktay mahmuti de bu kulüp için elinden geleni yapmıştır.

Türk basketbolu avrupa'da en büyük başarıları aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, erman kunter, murat didin, çetin yılmaz ve murat özyer ile kazandı.

Euroleague'de anadolu efes'i fina four'a taşıyan ergin ataman, sözcü'den devrim demirel'in sorularını yanıtladı. Oktay mahmuti, 6 mart 1968, üsküp, makedonya, türk basketbol antrenörü. Hemen bir yıl sonra aydın örs'ün yardımcısı olarak atandı ve art arda beş yıl bu görevi üstlendi. Öncelikle bunu kabul etmek gerekir. 1 kareye sığan 15 türkiye ligi şampiyonluğu! Türk basketbolu avrupa'da en büyük başarıları aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, erman kunter, murat didin, çetin yılmaz ve murat özyer ile kazandı. Aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, ufuk sarıca. Mehmet baturalp, zeljko obradovic ve ergin ataman da dörder kez şampiyonluk sevinci yaşayan antrenörler arasında yer alıyor. Anadolu efes'in 2 yıllık anlaşma sağladığı oktay mahmuti, 2. En tr jp ru de. Oktay mahmuti, (6 mart 1968, üsküp, makedonya), türk basketbol antrenörü. Bu kupa, ataman'a avrupa'da iki kez kupa kazanan ilk türk antrenör unvanını getirdi. Anadolu efes'ten giderken yerini oktay mahmuti'ye bırakan ataman, 2012'de bu kez mahmuti'nin yerine geldi.

Hemen bir yıl sonra aydın örs'ün yardımcısı olarak atandı ve art arda beş yıl bu görevi üstlendi. Ergin ataman yerine çoğu kişi tercih ederdi sanırım oktay mahmuti'yi. Bu başarıyı üç farklı açıdan değerlendirmek lazım. Öncelikle bunu kabul etmek gerekir. Takımımızın başında son dönemde başarısız sonuçlar da alsa, oktay mahmuti de bu kulüp için elinden geleni yapmıştır.

Do Deka On Twitter Ergin Ataman Oktay Mahmuti Ve Aydin Ors U Gecerek 5 Sampiyonlukla Turkiye Kupasi Ni En Cok Kazanan Antrenor Oldu
Do Deka On Twitter Ergin Ataman Oktay Mahmuti Ve Aydin Ors U Gecerek 5 Sampiyonlukla Turkiye Kupasi Ni En Cok Kazanan Antrenor Oldu from pbs.twimg.com
Burada yugoslav basketbolunun o dönemki durumundan etkilenmiş ve božidar maljković'i örnek almıştır.2 sonrasında da ekim 1991'de türkiye'ye gelmiş ve aydın örs'ün yanında ergin ataman'la birlikte 90'larda efes pilsen ekolünün temellerini atmıştır. Aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, ufuk sarıca. Bir zamanlar ufuk sarıca, oktay mahmuti, ergin ataman, aydın örs'lü efes pilsen bench'i. 3 büyükler sağlam hocaları kaptı. Örs, milli takım konusuna değinerek ergin ataman'ın uzun süre takımın başında kalmasını ve eğer görevi bırakırsa onun yerine gelecek isminde yine bir türk olması gerektiğinin altını çizdi. Türk basketbolu avrupa'da en büyük başarıları aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, erman kunter, murat didin, çetin yılmaz ve murat özyer ile kazandı. Türkiyede basketbol hep belirli seviyede insanların oynadığı bir oyunken. Beşiktaş cola turka erkek basketbol takımımız'ın yeni antrenörü ergin ataman oldu.

Anadolu efes'in 2 yıllık anlaşma sağladığı oktay mahmuti, 2.

Bu ekolün içinden iki antrenör daha çıktı ergin ataman ve oktay mahmuti kariyerleri ve halen başarıları ortada ama bu iki antrenör de tercüman olarak kariyerlerine başlamış ve ülkenin en iyi hocalarına dönüşmüşken o sırada saha içinde avrupa'ya diz çöktüeen sporculara ne oldu? Mehmet baturalp, zeljko obradovic ve ergin ataman da dörder kez şampiyonluk sevinci yaşayan antrenörler arasında yer alıyor. Anadolu efes'in başantrenörü oktay mahmuti de başarılarıyla öne çıkıyor. Aydın örs 6, ergin ataman ve oktay mahmuti 4'er, ufuk… Mahmuti, 45 yıllık lig tarihinde üst üste 4 kez şampiyonluk yaşayan tek antrenör durumunda bulunuyor. Ancak aydın örs oktay mahmuti ve ergin ataman'ın hocası olduğundan dolayı bir adım öndedir. Aydın örs ve ergin ataman'ın teknik ekibinde yer alan mahmuti, bu isimlerin ardından takımın başına geçti. Burada yugoslav basketbolunun o dönemki durumundan etkilenmiş ve božidar maljković'i örnek almıştır.2 sonrasında da ekim 1991'de türkiye'ye gelmiş ve aydın örs'ün yanında ergin ataman'la birlikte 90'larda efes pilsen ekolünün temellerini atmıştır. Anadolu efes'ten giderken yerini oktay mahmuti'ye bırakan ataman, 2012'de bu kez mahmuti'nin yerine geldi. Avrupa basketbol şampiyonasında başarılı bir performans sergiledi. Oktay mahmuti, 6 mart 1968, üsküp, makedonya, türk basketbol antrenörü. Bir zamanlar ufuk sarıca, oktay mahmuti, ergin ataman, aydın örs'lü efes pilsen bench'i. Başarılarına bakarsak ergin ataman açık ara öndedir.

Aydın örs 6, ergin ataman ve oktay mahmuti 4'er, ufuk… İdolüm aydın örs'tü #euroleague aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti ve ufuk sarıca. Ufuk'ları, harun'ları, hidayet'leri, mirsad'ları, ersan'ları, ömer'leri, kerem'leri ve bu ekolü onlar yarattı. (takımın diğer yardımcı antrenörü ise oktay mahmuti idi.) i̇talya'da efsane oldu. Bırakalım aydın örs'ü, bir oktay mahmuti bile edemeyecek bir koçtur kendisi.

Korac Kupasi Zaferinin Mimarlari Bugun Neredeler Salom Gazetesi
Korac Kupasi Zaferinin Mimarlari Bugun Neredeler Salom Gazetesi from www.salom.com.tr
Aydın örs, (a) millî basketbol takımı ile 32. Son dönemde bir kanı vardı: Ufuk sarıca, oktay mahmuti, ergin ataman, aydın örs'lü efes bench'i. Oktay mahmuti, (6 mart 1968, üsküp, makedonya), türk basketbol antrenörü. 3 büyükler sağlam hocaları kaptı. Ancak aydın örs oktay mahmuti ve ergin ataman'ın hocası olduğundan dolayı bir adım öndedir. Ufuk'ları, harun'ları, hidayet'leri, mirsad'ları, ersan'ları, ömer'leri, kerem'leri ve bu ekolü onlar yarattı. Ergin ataman gibi tipler seviyeyi baya dibe çekmeye başladılar.

İdolüm aydın örs'tü #euroleague aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti ve ufuk sarıca.

Aydın örs ve ergin ataman'ın teknik ekibinde yer alan mahmuti, bu isimlerin ardından takımın başına geçti. Aydın örs ve ergin ataman'ın teknik ekibinde yer alan mahmuti, bu isimlerin ardından takımın başına geçti. Bu kupa, ataman'a avrupa'da iki kez kupa kazanan ilk türk antrenör unvanını getirdi. Son dönemde bir kanı vardı: Ancak aydın örs oktay mahmuti ve ergin ataman ın hocası olduğundan dolayı bir adım öndedir. Örs, milli takım konusuna değinerek ergin ataman'ın uzun süre takımın başında kalmasını ve eğer görevi bırakırsa onun yerine gelecek isminde yine bir türk olması gerektiğinin altını çizdi. Oktay mahmuti, bana uzun bir süre türkiye'ye gelmem için baskı yaptı. Aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, ufuk sarıca. Euroleague'de anadolu efes'i fina four'a taşıyan ergin ataman, sözcü'den devrim demirel'in sorularını yanıtladı. Aydın örs, ergin ataman, oktay mahmuti, ufuk sarıca. Bırakalım aydın örs'ü, bir oktay mahmuti bile edemeyecek bir koçtur kendisi. Anadolu efes'in 2 yıllık anlaşma sağladığı oktay mahmuti, 2. 1 kareye sığan 15 türkiye ligi şampiyonluğu!

Bu ekolün içinden iki antrenör daha çıktı ergin ataman ve oktay mahmuti kariyerleri ve halen başarıları ortada ama bu iki antrenör de tercüman olarak kariyerlerine başlamış ve ülkenin en iyi hocalarına dönüşmüşken o sırada saha içinde avrupa'ya diz çöktüeen sporculara ne oldu? aydın örs. Bu başarıyı üç farklı açıdan değerlendirmek lazım.

Posting Komentar

0 Komentar